Bundgaard

kirstine.fryd.whats.your.story.woman.3

Dansk kvindesamfund

Mit arbejde for Dansk Kvindesamfund, bestod både af grafisk arbejde, rentegning af logo, artikler, socialemedier, tryk arbejde, fondraising, foto arbejde og eventmanagement.

Foto arbejde

En fantastisk kvinde

Jeg havde den fornøjelse at få lov til at tage et billede af det ældste medlem af Dansk Kvindesamfund, til et landsmøde.

Mathildeprisen 2012

EN OPGAVE MANGE TROEDE VAR UMULIG, MEN JEG TOG UDFORDRINGEN OP!

På meget kort tid fik jeg arrangeret og koordineret, lokation hvor begivenheden kunne holdes, fundet en kunstner der kunne lave prisen, lavet invitationer, program, sendt invitationer ud til alle med tilknytning til Dansk kvindesamfund, pressen og interessenter, fundet band, sørget for kagebord og ikke mindst oppyntning af afholdelsesstedet.

Mathildeprisen bliver uddelt til personer, der har gjort en ekstra indsats for ligestilling og for kvinders rettigheder

Simi Jan/ Journalist

Årets prismodtager var Simi Jan, som også er medlem af KULU (Kvindernes  U-landsudvalg)

Mathildeprisen 2012

Songs for Iris // Band

Fantastisk underholdning og skøn musik flød gennem rummet, med toner og sigende tekster fra bandet "Songs for Iris"   Sara Scheel // Keramiker

Sara Scheel er keramiker og håndværker og har 100% fokus på materialer og detaljer i designet. Hun skaber konceptet omkring ideen og elsker processen af hele sit hjerte. 

Mette fik, maj 2012, arrangeret en fantastisk flot Mathildeprisevent i løbet af blot 4 uger. Mette stod for alt (ideudvikling,koordinering, programplanlægning, kontakt til samarbejdspartnere, fundraising, udsmykning af cafeen i Magstræde mv.) Mette er en super dygtig og talentfuld eventkoordinator, der sprudler af ideer og handlekraft.

Lisa Holmfjord

Forkvinde for Dansk Kvindesamfund

Mathilde prisen

Jeg fandt frem til Jullie Malmstrøm som invilligede i at lave denne skønne video fra dagen, så man får en fornemmelse af hvad dagen bød på.

Tak for hjælpen Julie, du er en knag!

Foto arbejde
Billeder til artikkel om modeller og de etiske regler.
BLIVER DER STILLET NOK KRAV OG BLIVER DE OPRETHOLDT

Udpluk

Artikler til Kvinden & klummen

“Hvorfor mon det er så svært for kvinder at finde mod og pågåenhed i forhold til job og løn? Skal vi være mere som mændene?

Nogle gange føler jeg, at det er det der forventes, når debatten drejes ind på topstillinger og løn, næsten i samme øjeblik den sættes i gang.”

“Når der sker store forandringer i menneskers liv, har vi brug for ekstra omsorg og tryghed.

Det gælder også de gravide, der skal til at klemme deres nyeste guldklump ud af kroppen. De har særlig brug for at føle sig trygge og i gode hænder. Derfor giver det ikke mening for mig, at man nu laver fødsler på samlebånd.”

What´s your story, woman?

Foto udstilling og kampange med fokus på kvinders forskelligheder og historier.

#whatsyourstorywoman

Grafisk arbejde

Plakater

Billederne var lavet og doneret af forskellige typer fotografer til udstillingen.