Bundgaard

Markedsførings medarbejder og underviser

Jeg blev ansat af privat skolen Art of Style and Makeup, til at lave deres hjemmeside, facebook og instagram. Derudover overtog jeg næsten al. undervisningen til stylist uddannelsen, hvor til jeg også udarbejdede et meget omfangsrigt pensum.  

Hjemmesiden

Den ser anderledes ud i dag, det er ved at være nogle år siden jeg slap arbejdet og gav det videre, men man kan her se billede af hvordan forsiden så ud da jeg havde ansvar for siden. 

Målet var at informere om de forskellige uddannelser som skolen udbyder, visuelt vise hvor kreativ man kan være på skolen og gøre den brugervenlig og nemt at finde kontakt informationer og tilmeldings blanketten.

Facebook og Instagram

Mit foto arbejde

Fashion foto-
shoots

Foto af Mette Bundgaard - Styling Art of Style and Makeup - Model ukendt

Jeg var fotograf til flere fotoshoots på skolen, her til accessories styling og herre styling

herrestyling1.fotograf.mettebundgaaard.styling.mathilde

Logo
design

Jeg rentegnede og redesignede skolens logo, så det blev mere harmonisk og bedre egnet til markedsførings brug.

Fotoshoot med Aslak

Til en af mine stylist hold elevers herre styling, havde jeg fundet et band der skulle bruge nye billeder til deres promovering.

Her kan man se min video af dagen.

Mit Artikkel arbejde

linda.christensen.2019

“Mette er en dybt professionel, yderst engageret og pligtopfyldende medarbejder. Fagligt mestre hun alt fra detaljeret og forfinet skøn makeupper til store flotte og kreative stylinger. Hun har en veludviklet sans for form og farver og kan fordybe sig i mindste detalje og samtidig bevare det store overblik.

Hun er stabil, dedikeret og loyal. Man ved altid hvor man har hende. Mette er en rigtig god og vellidt kollega af alle ansatte. “

Linda Christensen

Ejer af Art of Style and Makeup

undervisning

Fotoshoot til brude styling

Eksamens bedømmelse