Bundgaard

Vinter giveaway…

Vinter giveaway…

giveaway.mette.bundgaard.styleconfution

Så er det tid til en ny giveaway og i anledningen af sneens kommen, har jeg disse to fine “Le Creuset” stentøj, 2 hjerteramekiner med låg.

Konkurrencen kører fra i dag den 30/12-2015 til den 31/01-2016, hvor jeg trækker lod mellem deltagerne.

For at være med, skal man gøre følgende:

  1. skriv en kommentar i opslaget hvorfor I elsker sne?
  2. Følg mig på bloggen (man finder følg knappen på min forside, følg via. blogloving eller skriver sig op via. mail øverst i sidebaren)

42 kommentarer

WOW 41. der er med i min vinter konkurrence.
Så snart mine skønne unger er lagt, så trækker jeg den heldige vinder og sender dem en besked.

Et Kæmpe varmt kram fra mig
Mette

Jamen fordi at det er så smukt at kikke på – rulle sig sammen i vindueskarmen som en doven kat med sin kop tea og lune sokker 🙂 sne giver en fredfyldt stemning.
Fed giveaway og skøn blog
X

For mig, er sneen magisk, når lyset rammer – som millioner af bitte-små diamanter..

Miatilda A

Jeg ELSKER sne, det er så hyggeligt det eneste minus der er, er at det er så koldt. Kunne godt bruge varmt sne 😉

Jeg er faktisk ikke så vild med sne hvis jeg skal være sådan helt ærlig! Jeg elsker til gengæld jul og julen bliver kun bedre af at være hvid… Derudover er der også noget sindssygt smukt over nyfalden sne, det kan være helt magisk og giver næsten håb om fred på jord… At køre i snedækket landskab og se træerne helt dækket af sne er SÅ smukt! Jeg duer bare ikke til kulde, tøsne, sjap, isglatte veje (det kan ikke tælles på én hånd hvor mange gange jeg er gledet og har slået mig forfærdeligt/forstuvet noget/ på anden måde blevet skadet) og det følger jo oftest med sneed, men sneen i sig selv elsker jeg.

Nyfalden sne ser så blødt og dejligt ud og årets allerførste sne kan give mig en helt barnlig glæde indeni.
Håber jeg vinder, så skal min kæreste forkæles med noget lækkert serveret i de fine hjerter!

Jeg elsker nok mest sne fordi det er SÅ sjovt at se kattens reaktion. Hver gang han går ud basker han sådan med poterne fordi han synes det er koldt… Det er simpelthen så komisk… Og så løber han ind og ligger sig på radiatoren et par minutter til poterne er varme igen… Ved ikke om det lyder sjovt men det ser virkelig sjovt ud!
Krydser fingrer

Jeg elsker sne fordi det er meget bedre end regn og så dæmper sne alle lyde og giver en speciel lydebilled som jeg nyder af når jeg er ude.

Elsker sne fordi det er hyggeligt. Især når man sidder indendøre og ser ud af vinduet hvordan det daler ned.

Jeg elsker ikke sne – men det er en smuk forandring i en mørk tid og ungerne elsker det 😉

Jeg elsker sne fordi det giver mig en masse gode minder fra min barndom med snemænd og sneboldkamp. Eller varm kakao når man kom hjem fra skole..

Jeg elsker sneen, når den falder for første gang og lægger sig som et blødt og fint, urørt tæppe over landskabet – så fint!

Det bedste ved sne er det lys det giver. Hele vinter mørket blive bare lyst op af kridhvid og blændende sne. Det gør mig glad 🙂

Fordi sne er magisk og der er ikke noget bedre end en tur i skoven med ungerne på kælk i et hvidt snedækket landskab.

Jeg elsker sne fordi det er på det tidspunkt hvor jeg synes at vi voksne/forældre kan være og lege børn. En solskinsdag på kælkebakke kører ned den ene gang efter den anden og bare være til stede sammen med ens børn- det er da fedt!!! Også komme hjem godt kold og varme sig på en god kop varm kakao, det synes jeg er den perfekte snedag?

Det bedst ved sne er, at se min hund og alle de små børns glæde ved sneen og hvordan de kan boltre sig i timevis i det hvide element 🙂

Følger dig på bloglovin, og håber det var det du mente 🙂
Jeg elsker den måde sne lyser aftenerne op!

Jeg elsker sne fordi det er så hyggeligt, alt bliver mere lyst også er sne=kulde, hvilket jeg elsker!

De er så fine, de keramikhjerter! Jeg elsker sne fordi at det gør verden så ren både for øjne og øre, da sne er lydisolerende:)

Jeg elsker sne fordi det er så flot når sneen ligger på træerne, og det hele er hvidt,luften er dejlig frisk, det er sjovt at kælke og bygge snemænd og lave sneblode, så er det hyggeligt. 🙂

Sne er bare vidunderlig, det er smukt og sjovt og min dreng eeeeeeelsker at bygge snemænd og køre i slæde <3

Sne er hygge! Elsker, hvis det sner, når jeg ikke skal noget, men det er virkelig irriterende, hvis jeg skal på arbejde eller handle 🙂 men smukt og hyggeligt er det at se på!:)

Jeg elsker sne, når jeg ikke er i København. Når det er hvidt og ligger helt fint alle vegne – det giver sådan en ro

Jeg følger dig på BL. Jeg synes du har mange gode indlæg.
Jeg har det lidt dobbelt med sne, men det jeg kan lide ved det er at det er smukt, verden ser lysere ud og det er godt for mig.

Det er så romantisk og vækker altid den indre barndomsglæde. Det er bare dejligt at lege i og ikke mindst at komme ind og få en kop varm chokolade bagefter.

Kh.
Anne-Marie

Skøn præmie!
Jeg er vild med den stemning, som et snedækket landskab giver. Det indbyder til hygge. 🙂

Lukket for kommentarer.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: