Bundgaard

Så skal der gang i blogningen ;)

Så skal der gang i blogningen ;)

Jeg vil prøve at linke alle mine sociale medier til denne her blog, så jeg ikke behøves lave så mange forskellige postes på så mange forskellige sociale medier, så jeg nu skal tænke mere i indhold og kvalitet af det jeg spytter ud af.

Der kan vist ikke være den store tvivl om at mange af os, der har bredt deres personligheder ud over hele det dejlige sociale netværk, har lagt en hel del “lort” ud eller bare følger strømmen af repinning, retweeting, Linking og liking.

For hælvede jeg er træt af det nu og indrømmer blankt, at jeg selv er hoppet lige i med begge ben, af mangel på tid. Jeg har vitterligt intet overskud på lager og trænger til en ordentligt omgang rengøring på øverste etage. Livet har taget et godt greb om mine fødder og jeg føler jeg hopper rundt, men aldrig i samme retning. Det er ikke altid nemt med familie, 2 jobs, fremtids drømme, dejlige venner og en hverdag der skal fungere.

Jeg kan ikke klare opgaven selv og må hive i en livline eller to, lykkedes – det skal det sku, for det vil da være dejligt nemt, hvis man kan samle alle sine fantastiske budskaber, alle sine kreative ideer og geniale hverdags tiltag, til alle jer der ude, på en og samme side.

Kan I have en dejlig aften

Mvh Mette

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: