Bundgaard

Når arbejdet bliver udfordrende!

Når arbejdet bliver udfordrende!

Eller ja, i hvert fald så tror man det bliver en udfordring og så viser det sig at det bare var nemmere end man lige regnede med.

Jeg laver ind imellem noget arbejde for Dansk Kvindesamfund og i lørdags bestod mit arbejde i et fotoshoot.

Jeg har mine elever fra Art of Style and Makeup med i projektet som assistenter. Vi var alle overrasket over hvor nemt det egentligt var at finde en model der ville posere nøgen endda med erektion til emnet voldtægt/incest og finde et hotel der ville låne os et værelse gratis, men det viste sig faktisk at være forholdsvist nemt.

Vi havde det rigtig sjovt på trods af det alvorlige emne og nu glæder jeg mig meget til at se resultatet af alle vore anstrengelser.

20130128-072119.jpg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: