Bundgaard

De fem mest typiske fejl kvinder laver ved sin personlige styling…

De fem mest typiske fejl kvinder laver ved sin personlige styling…

fotograf.nikolaj.fogh.nielsen.stylist.mette.bundgaard.04.1
Foto af Nikolaj Fogh Nielsen – Stylist Mette Bundgaard i butikken Companys
Jeg vil gerne dele nogle af de ting med jer, som jeg snakker mest med mine kunder om, når jeg er ude og lave personlig styling.

På grund af det helt fantastiske fænomen, at det i dag, stort set er tilladt at gå i næsten lige den stil man har lyst til uden at samfundet kigger fuldstændigt skævt til en, så kan det netop også være meget svært for det alm. menneske, at finde frem til en konkret stil. Hvor meget man end kan komme frem til ved hjælp af nettet og de mange fantastiske blogs, tips og DIYer, så vil jeg til enhver tid anbefale, at få professionel hjælp til at få defineret ens stil og type.

Her er fem typiske garderobe fejl, som de fleste kvinder laver:

1) Sammensætter farver der ikke passer sammen. Det kan være smart og trendy at mixe en masse mønstre, farver og ikke mindst skrappe trend farver, men har man ikke et godt øje for hvad der går sammen, så må man holde sig til det mere sikre. Som er at holde sig til 3 farver i samme nuance eller 1 farve i 3 forskellige nuancer.

2) Mange kvinder har i dag en kedelig tendens til at klemme sig ned i nogle alt for små jeans, som de insisterer på at gå i. På trods af at dellerne hænger ud over kanten og at de måske endda, er blevet lidt for gammel til de stramme skinny jeans. Hvad de ikke ved eller tænker over er at det tøj man går i, faktisk former vores krop. Så når man feks. tager jeansene af, vil man efter et stykke tid have en kropsform, hvor de omtalte deller er tydeligt markeret i kroppen.

fotograf.nikolaj.fogh.nielsen.stylist.mette.bundgaard.08.1
Foto af Nikolaj Fogh Nielsen – Stylist Mette Bundgaard i butikken Companys
3) Man tænker alt for meget over hvad andre syntes om ens krop. Kvinder (inklusiv mig selv) har en tendens til at være for selv kritiske og have fokus på nogle helt bestemte områder på vores kroppe. Ofte så er det sådanne at folk udefra slet ikke ser disse områder og faktisk syntes det er synd at områderne bliver dækket til. Min opfordring må være, at man enten hyrer en personlig stylist, som ser en med professionelle øjne eller spørger sine venner og veninder hvad de ser når de ser på en. Ofte bliver man overrasket over at høre hvad andre egentligt ser og ikke hvad man tror de ser.

4) Sko med tykke såler eller med syle spidse, over lange hæle, er ret populære og trendy lige nu, men giver ikke andet end klump fods og “dem kan man sku da kun falde i” associationer. Få købt et par lækre klassiske “pumps” hvor hælen er kort nok til at holde ud, at gå i en hel dag. Gerne med nogle lækre detaljer, der kan passe til resten af ens garderobe. Vi er ikke cirkus artister, vi er helt normal kvinder der gerne vil se godt ud til hverdag.

5) “less is more” hvilket er et citat enhver kvinde bør leve efter. Desværre har vi kvinder også her en tendens til at gabe over for mange stil arter og bliver bondefanget af de trends vi bliver bombarderet med hvert halve år. Dette gør at vores garderober bugner af tøj vi næsten aldrig går i og som er meget svær at mixe på kryds og tværs. Hvis bare man vælger sin garderobe med omhu og lidt snilde, vil man kunne samle en lækker og brugbar garderobe. Men det kræver at man finder frem til en stil, man kan kalde sin egen og nogle farver der passer til ens type og som passer sammen.

“Man skal passe på man ikke falder i mode og trend fælden, den både koster og giver ens garderobe stilforvirring.”

Kærlig hilsen

Mette

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: