Bundgaard

De fem mest typiske fejl mænd laver i deres personlige styling…

De fem mest typiske fejl mænd laver i deres personlige styling…
collage.mens.fashion.mette.bundgaard.01
Billederne er lånt fra flere forskellige sider, fundet på pinterest

 

Jeg er vild med de herre typer der er poppet op de sidste 10 år. Ligesom med kvinderne, så er det blevet acepteret, at man som mand finder sin egen stil og dyrker den.

Det er ikke en hemmelighed, at jeg har en forkærlighed for mænd med lidt kant og finder bestemt et flot skæg lækkert. Men som alt andet, så er hver ting til sin tid eller skal man sige “hver mand, sin stil”. Mænd bør bestemt udnytte, at de nu har muligheden for at fortælle en historie og give deres eget præg på deres stylinger.

collage.mens.fashion.mette.bundgaard.02
Billederne er lånt fra flere forskellige sider, fundet på pinterest

Mænd der har et lille hageparti, kan drage fordel af de signal værdier der gror, med et fyldigt og velformet skæg og mænd med former har nu mulighed for at udnytte sig af snit, der kan camuflere. Noget der indtil nu, mest har været tilegnet kvinderne.

Når man snakker klassisk herrestyling, så har det indtil for nyligt handlet en del om kvalitet og dermed også dyre varer. Men det er ikke tilfældet mere, det er blevet tilladt at mixe billigt med dyrt, H&M med Tiger of Sweeden. Så der er ikke mange undskyldninger mere for at hoppe på stil vognen. Her er et link til en side jeg selv følger og finder fyldt med gode guldkorn til herrestyling og det at være en rigtig mand: www.artofmanliness.com

 

Her er også et par gode råd fra mig af og de 5 typiske fejl, jeg finder mænd har det med at lave i deres personlige styling:

maching.belt.and.shoes.mette.bundgaard1) Bælte og sko bør passe sammen i både farve, kvalitet og struktur. Der er alt for mange mænd der ikke tænker på dette og som ubevidst for beskuren kan virke rodet og uharmonisk. Sørg for tingene passer sammen.

2) lige som kvinderne, så sammensætter mange mænd også farver der ikke passer sammen. Som en finger regel bør man holde sig til max 3 farver i samme tone eller samme farve i 3 forskellige toner. Det er farverne der ofte er det man spotter først i et outfit og det der kan give harmoni for øjet at se på.

3) Køber for store eller for små jakkesæt. Et jakkesæt er en investering og bør være noget en mand prioriterer mindst et par gange i sit liv (og ikke kun til sit bryllup). Man skal gå ind til en skrædder eller en herre butik der kan finde det helt rigtige fit til ens kropsform. For det er ikke kun kvinder der går ind under de kendte kropsformer, mænd har også forskellige kroppe.

Billede lånt fra siden www.realmenrealstyle.com

4) Mænd har en tendens til ikke at behandle deres tøj ordentligt og folde det sammen, så der kommer mindst muligt krøl i tøjet. Krøllet tøj giver indtryk af ugidelighed og at være sjusket. Sørg for at holde krøllet nede, det eneste tidspunkt den går med krøllet tøj er hvis man går “all in” med det sjuskede/afslappede look. Her er en hjemmeside, som har flere fine vejledninger i at folde ens tøj rigtigt og hvorfor man bør hænge eller folde. følg linket: www.realmenrealstyle.com

5) Jeg har mødt flere mænd der bliver overrasket over at deres valg af tøj, skæg form og farve valg, kan have negativ påvirkning på de mennesker de omgiver sig med. Før mænd får anlagt sig et flip skæg eller køber en t-shirt med dyb v-hals, som viser alt for meget brystkasse, så bør de lige undersøg hvilke signaler disse anskaffelser kan give. Der findes et hav af undersøgelser, som man med fordel lige kan hente ind og lære af. Det er i hvertfald vigtigt, at man er bevidst omkring de signaler man sender, når man styler sig selv. Det handler om positive og negative assosiationer og indtryk. De fleste vil gerne have en positiv respons fra kvinderne af. Der er dog untagelser for, hvornår man kan slippe afsted med feks. et mustage/flip skæg og det er hvis man kører stilen helt ud og man laver en gennemført fuld styling ” Fra top til tå”.

Hvis man vil læse mere kan man jo tjekke denne her side ud 😉 – www.ehbonline.org som poster en hel del interessante undersøgelser fra hele verden.

borrowed.from.huffingtonpost.com.beard.make.you.hotter
Billedet er lånt fra Huffingtonposte. følg link til artiklen

 

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: