Bundgaard

BaBylisspro hot rollers test…

BaBylisspro hot rollers test…

Jeg har anskaffet mig en noget FANTASTISK sæt hot rollers fra BaByliss og bliver nød til lige at dele min begejstring 🙂

Jeg ledet på nettet efter nogle anbefalinger og også en god pris. Dette 30 sæt BaByliss pro hot rollers bliver rost til skyerne af mange bloggere og efter lidt søgen, så fandt jeg denne her side fra England, som sælger dem ret billigt i forhold til de 700-800kr her hjemme i butikkerne. Det eneste man lige skal sørge for, det er at man enten har eller køber sig en adapter til stikket, jeg købte min i Kop & Kande til omkring 70-80kr.

Et par gode råd hvis man anskaffer sig denne skønne sag:

1. Tjek lige lidt ud på youtube om hvordan andre bruger den, så kan man også få lidt tips om div. produkter der er gode at bruge. Det er altid nemmere at se det blive gjort visuelt 😉

2. De skal lige varmes ordentligt op, selvom nogle siger eller skriver det kun tager 5 min, så giv dem lige 15 min eller lidt mere, for jeg syntes ikke de havde en ordentlig temperatur efter 5 min.

3. Find et godt og holdbart hår produkt, som giver langvarig støtte til krøllerne hele dagen, vil helt klart anbefale at man spørger sin frisør eller igen søger en del på nettet. Jeg har endnu ikke et produkt jeg lige pt. vil anbefale, for det jeg brugte til denne test holdt ikke mere end nogle timer 🙁 men skal nok skrive så snart jeg har fundet noget og send mig endelig en besked hvis I har kendskab til et produkt der bare holder 😉

4. Start med at rulle store ruller på øverst på hovedet, når man kommer om til nakken bruger jeg nogle af de mindre ruller, så de små krøller kan løfte de store helt inde fra nakken af.

4. Når alt hår er rullet op, så er det bare at vente til rullerne er kølet ned og meget gerne længere. Men jeg vil pt. sige omkring en halv time. Man kan jo ligge makeup imens eller lave alt muligt andet.

 

babylis.pro-01 babylis.pro-02 babylis.pro-03

Rigtig god fornøjelse

Med venlig hilsen

Mette

2 kommentarer

hi dee hi mettebundgaard.com owner discovered your site via search engine but it was hard to find and I see you could have more visitors because there are not so many comments yet. I have discovered website which offer to dramatically increase traffic to your blog http://insane-web-traffic.com they claim they managed to get close to 4000 visitors/day using their services you could also get lot more targeted traffic from search engines as you have now. I used their services and got significantly more visitors to my blog. Hope this helps 🙂 They offer best services to increase website traffic at this website http://insane-web-traffic.com
To your success your friend
Jessica

Hi Jessica
Thanks for your insigte, but right now I do not need help. But will consider it in due course.
Best regards
Mette

Lukket for kommentarer.

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: