Bundgaard

Et ordentligt arbejdsbælte…

Et ordentligt arbejdsbælte…

Ja, et ordentligt værktøjsbælte og ikke sådanne nogle små fedtede nogle hvor man ikke kan have en disse i, som de makeup artist bælter eller frisør bælter man kan købe sig fattig i og heller ikke et af de gule og ikke så pæne værktøjsbælter, som man kan købe i Silvan.

Det var lidt svært at finde, men fandt et brunt læder bælte til 350kr hos biltema.dk , desværre har de ikke en online butik, så jeg måtte få bedste til at hente en til mig i Horsens. Den der ligger her på Sjælland ligger i Næstved. Lidt langt at køre for et værktøjs bælte.

Nu har jeg fået det og er vildt glad for den på trods af, at den er lidt tung, men det skal den være, det er kram. Elsker når noget har tyngde, så går det ikke bare lige i stykker 😉

Jeg har nu plads til min airbrush, mine børster, hårspray, pensler, makeup… faktisk er der en hel del plads, så når jeg skal ud og style, ligge makeup og hår, kan jeg have alt det jeg skal bruge i mit bælte, det er lækkert.

Syntes faktisk enhver håndværker bør gå rundt med sådanne en her, for det er da noget pænere 😉

 

værktøjs.bælte01 værktøjs.bælte02

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: