Bundgaard

Airbrush makeup…

Airbrush makeup…

Jeg har fået anskaffet mig en airbrush, som jeg i disse tider øver mig med.

Airbrush makeup er simpelthen bare en fantastisk måde at ligge makeup med. Det giver en meget bedre finish end når man ligger feks. foundation på med en pensel eller med fingrene.

Min nye airbrush er fra DINAIR og har en rigtig fin lille kompresser til. Disse kompressere fås i mange forskellig farver, hvilket jeg finder meget tiltalende og variationen af farver både til foundation og øjenskyggerne er stor og derfor også brugbar.

At lave en flot foundation og ruge er det nemmeste at mestre, men skyggerne skal der altså øvelse til, så øvet bliver der. Jeg er virkelig overasket over hvor godt et resultat det giver og billederne her under giver slet ikke kredit til resultatet. Jeg prøvede lige at lave en øre test, med fjernelse af blodårer ved øret og vil påpege at skønhedspletter lige skal have lidt dækkende før man sprayer. Men ellers er det tydeligt at det dækker godt.

Det I ser her nedenfor i test 1, er min anden gang jeg tester på andet end mig selv, så vil sige det kan blive bedre og det drillede lidt at modellen var mørkere i ansigtet end på kroppen, men alt i alt kan man tydeligt se den fine finish, som det giver at ligge makeup med en airbrush.

Skulle nogle være interesseret så øver jeg pt. meget gerne på frivillige modeller og når jeg har styr på airbrushen, så vil det være muligt at købe sig til min ekspertise, både til bryllup, polteraben, fashion og alt muligt andet hvor man skal bruge en fantastisk makeup 😉

Skriv til min mail mettebundgaard1@hotmail.com eller ring på 20601129 for at aftale et møde eller en pris.

airbrush-test1

Test 1airbrush-test2

Test 2airbrush-test3

Test 2 blev meget bedre 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: