Bundgaard

Abercrombie & Fitch idioti…

Abercrombie & Fitch idioti…

Jeg er helt og aldeles forundret og forarget over Abercrombie & Fitch’s markedesførings strategier og især deres ledelses holdninger til hvordan verden hænger sammen.

Det er utroligt at de kan slippe af sted med udtalelser som “Candidly, we go after the cool kids. We go after the attractive all-American kid with a great attitude and a lot of friends. A lot of people don’t belong [in our clothes], and they can’t belong” og så stadig være så populære som de åbenbart er.

Ja, med folk som dem, så er verden opdelt i sort og hvidt, lige som de ønsker det. Jeg håber inderligt at alle der bare har lidt forstand og tro på at vi alle er lige, om vi er en XS eller en XXXL, om vi er mørke i huden eller om vi er lyse, om vi er mand eller kvinde, boykotter dem og ikke skænker dem en eneste tanke mere. Deres holdning er frygtelig diskriminerende og rent ud sagt, så hører den absolut ikke hjemme i skole gården.

Se artiklen her og udtalelser fra deres CEO Mike Jeffries her

Der er da heldigvis nogle der tænker klart og som giver dem lidt tilbage, læs Sara Taney Humphreys kommentar her. Denne bølle holdning skal stoppes og det kan ikke gå stærkt nok.

 

Med venlig hilsen

Mette

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: