Bundgaard

Airbrush makeup test…

Airbrush makeup test…

Jeg syntes altså det er lidt svært med det airbrush makeup, det vil sku ikke som jeg vil 😉

Men øvelse gør mester, så øve det gør jeg, lige så ofte som jeg kan komme til det.

I morgen har jeg arrangeret et fotoshoot med nogle elever, som jeg glæder mig meget til. Her skal jeg have min airbrush med, så de kan blive glatte i huden. Det er kun til foundation, så skal eleverne selv ligge øjenskygge osv. Glæder mig meget til at se hvad de har fundet på.

Nå men I kan da lige se lidt af min seneste test med den airbrush, det går faktisk frem ad 😉

Dette var kun en test på skygge og så kom der lige lidt liner på også, da jeg har anskaffet mig en ny og den skulle selvfølgelig testes også. Havde det skullet være helt færdigt ville jeg have givet brynene lidt farve, farve på læberne og så nok lidt mere liner.

airbrush2

airbrush2.2 airbrush2.1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: