Bundgaard

Mine ugler på postkort…

Mine ugler på postkort…

Jeg har for et stykke tid siden lavet et samarbejde med en skøn kvinde der hedder Bente Hornstrup. Hun ville gerne bruge mine “berømte” ugler på hendes postkort og da jeg pt. ikke bruger dem til noget konkret, så tænkte jeg at det kunne vi godt finde ud af.

Bente laver nogle smukke postkort ud af pressede blomster blade og alle postkort er lavet i hånden og tager lang tid at lave. Så hvis man spørger mig bør de sælges til en god pris og i nogle udvalgte butikker rundt i landet. Hun laver dem også som små billeder, dem kunne jeg godt se for mig på et børneværelse.

Hvis man har lyst til at købe nogle af disse fine postkort eller et par billeder, så kan man skrive og bestille ved Bente på mail: kayhornstrup@gmail.com

Postkortene koster 20,- for de små og 30,- for de store

Billederne koster 150,- stk

ugle3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: