Bundgaard

Smag er en finurlig ting…

Smag er en finurlig ting…


Jeg arbejder med styling, styling med tøj og underviser også i emnet på skolen Art of Style and Makeup.

Dog gang på gang møder jeg elever der ikke er enig med det jeg fortæller dem. Hvilket jeg faktisk er ret glad for, jeg vil bare gerne have de begrunder deres meninger. Jeg har ikke svaret på alt, men jeg har en hælvedes masse erfaring at køre på.

For mig drejer det sig om hvad masserne mener, når man skal arbejde med styling professionelt, så skal man kunne se ud over sin egen holdning og smag, man skal kunne se på målgruppen for det “produkt” man skal vise frem og forholde sig til dem og ikke sig selv.

Det er lige præcist derfor jeg elsker at sætte folk i stil og type “kasser” om man vil. Men jubler også af glæde når disse mennesker bryder ud af den kasse jeg har sat dem i.

Smag er virkelig en finurlig ting og grobund for megen diskution. Jeg mener der er tid og sted for hver en smag, kunsten er at kunne se og gennemskue hvor og hvornår dette er!

Rigtig god formiddag

Mette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: