Bundgaard

Shapewear tip!

Shapewear tip!

DKNY.Bodybriefer.1DKNY.Bodybriefer.2

Jeg møder mange kvinder i mit arbejde som personligstylist, der ikke bryder sig om at gå med shapewear.

De finder det for stramt og for indelukket. Men det behøver det altså ikke være, jo hvis man køber det billige shapewear, ofte hører pris og kvalitet jo sammen.

Jeg selv har fundet et kompromi i kvalitet og pris, der også er sexet og har et godt og velgennemtænkt design.

Mit ynglings shapewear mærke er pt. DKNY – Donna “Karan New York” som sælges til en rimelig pris, kombinationen med de sexede blonder og det tynde men støttende shapewear materiale er genialt. Min absolut favorit er bodyen uden BH i, da den kan bruges af folk med længere overkrop og så det at hvis man, som mig er inde i en “jeg vil gerne tabe mig” periode så svinder brysterne ind og man bliver nød til at købe nyt. Jeg er først nu begyndt at overveje at købe nyt, da jeg efter at have tabt mig 6kilo kan mærke min shaper sidder lidt løsere.

Her er et link til en side hvor man kan købe min favorit shapebody, som jeg bruger både til hverdag og til fest. Elsker den, kan ikke leve uden og har den selvfølgelig både i sort og hudfarvet 😉 prisen varierer lidt alt efter hvor man køber den, men Zalando sælger den til 499kr.

Det er da en god julegave til kæresten og så kan man for små 1000kr købe en i hver farve 😉

DKNY Bodybriefer hos “Lord and Taylor shoppen”

sælges også på Zalando lige nu

Håber I vil give shapewear en chance, man former jo kroppen ud fra det tøj man klæder sig med, så vil man undgå for mange buler, er det en god ide at klæde sig i tøj der giver de rigtig former.

Kærlig hilsen

Mette

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: