Bundgaard

Chili & chokolade “kuren”

Chili & chokolade “kuren”

 

Ja, jeg har frygteligt mange strækmærker efter at have født to skønne unger. Brysterne svinder også stille og roligt ind, så det skal der nok gøres noget ved på et tidspunkt 😉

Jeg har siden sommerferien 2015 lavet en ændring i mine spisevaner, man kan vist mere kalde det en livsstils ændring.

Nu er jeg og mit hjerte til søde sager og jeg indrømmer at jeg den første 1½ måned ikke kunne affinde mig med at lukke af for sukker og mel produkter. Jeg var desperat og forsøgte mig med alle mulige opskrifter, at finde en ok løsning til en kage der bare tilnærmelsesvis kunne komme tæt på noget der minder om en “rigtig” kage. Det lykkedes ikke så godt. jeg er ligeglad med hvad alle kur folkene siger, det er bare ikke rigtige kager de alternativer der laves.

Nå men så var det at Netto havde fået en chili chokolade spotvare på 70% chokolade (har prøvet de 86% og dem kan jeg ikke spise) men denne her var ok at spise og så med chili, som sætter forbrændingen op. Det gode ved denne chokolade er at jeg ikke kan spise meget af gangen, chilien er kun en lille efter smag og så stiller den faktisk min sult efter søde sager (Efter de første to pakker gik jeg ned og købte resten af deres beholdning, ryddede hele hylden).

Jeg har på ca. 3 måneder tabt mig fra 72kilo til 65,9kilo og det går stille og roligt ned ad. Jeg motionerer ikke andet end det min hverdag byder ind med, bor på 4.sal, cykler til og fra arbejde max 1-2 kilometer hver vej og så alm. hjemme aktiviteter som oprydning, lidt dans i køkkenet osv.

Har droppet alt hvidt brød, spiser ristet rugbrød om morgenene gerne med æggekage/spejlæg, frokost og aftensmad er meget forskelligt, men mindre ris, kartofler og pasta og mere kød og grønt. Har skiftet cola zeroen ud med danskvand med citrus, som jeg så også drikker mange mængder af.

Hvis man spørger mig om det ikke er kedeligt kun at spise chokolade hele tiden?… så siger jeg – jo det er det da, men spiser altså også ind imellem lidt andet sødt som slik og kage, og en gang imellem drikkes der også lidt cola zero. Bare slet slet ikke i det omfang, som jeg har gjort tidligere, nu er det en lille smags prøve på 5-10 stykker slik eller et stykke kage om fredagen, når ungerne også får lidt fredags slik, men ikke hver fredag 😉 jeg har jo min chokolade.

Jeg kalder min livsstils forandring for “Chili og Chokolade kuren” da det for mig virker og jeg er sluppet for hele tiden at have dårlig samvittighed over ikke at få motioneret.

Jeg kan kun anbefale at omlægge ens kost vaner, det er jo ikke kun vægten det har positiv effekt på, men også humøret, sexlysten og mere energi til alt det hverdagen byder ind med.

Hvis man er interesseret i at prøve chili chokoladen ud, så er min lokale chokolade pusher pt. Føtex food på Østerbrogade. De har dem ikke på hylderne, men kan skaffe dem og hvis man køber mange pakker (jeg købte 12) så kan man få lidt rabat.

min lokale chokolade pusher

Rigtig god fornøjelse med chokoladen ?

Kærlig hilsen

Mette

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: