Bundgaard

Foto kreativ i juleferien..

Foto kreativ i juleferien..

Mit kamera har været med mig på ferie og er da også blevet brugt lidt. Men slet slet ikke, i den kaliber som jeg havde håbet.
Så er det jeg er evigt lykkelig for at min mobil kan så meget og faktisk nogle gange laver bedre billeder end mit digital kamera, ja jeg syntes faktisk at mobiler er vildt fede at lave billeder med, det er jo et helt lille mobilt fotostudio og man kan i dag med hjælp af app’s lave super flotte og spændende billeder.
Her er et udpluk af de bedste fra min juleferie 2014

IMG_8578.JPG

IMG_8590.JPG

IMG_8667.JPG

IMG_8668.JPG

IMG_8688.JPG

IMG_8753.PNG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: