Bundgaard

En herre butik for rigtige mænd…

En herre butik for rigtige mænd…

IMG_9849.1

For ikke længe siden, faldt jeg over en lille, men meget lækker butik der udelukkende handler med herre tøj. Udefra ser butikken ikke ud af meget, men når man kommer ind i “hulen” så ser man farverne, kvaliteterne og detaljerne.

Det er herre tøj i den lækre ende, med både kendte og knapt så kendte mærker, som Christian Lacroix, Lagerfeld, Ungaro Homme, Francesco Smalto, Hetrego, Franck Michel, Woodfield, Montana, Lucas Delli, Pierre Cardin, Pierre Clarence og Kenzo shoes, alle med fokus på kvalitet og detaljer. Jeg vil varmt anbefale, at man tager på besøg i butikken og bevæger sig ovenpå også, da der her oppe er et meget stort udvalg af skjorter og lækre sko. Om det bare er for at ose og suge inspiration til sig eller om det er for at købe noget, så er jeg ret sikker på man ikke går forgæves 😉

Hele oplevelsen (for det er en oplevelse at komme der ind) bliver hjulpet godt på vej, af den meget karismatiske ejer, som har sine helt egne ideer og holdninger til mode og trend. Det finder jeg underholdende og skønt. Jeg elsker at møde mennesker der brænder for det de kan og vil.

Navnet på butikken er Momo

Adressen er: Kronprinsensgade 4, 1114 København K

Telefon:51 88 24 58

Åbningstider: fredag 11.00–18.00, lørdag 11.00-16.00
Hjemmeside: momo-shop.dk

 

IMG_9850.1 IMG_9851.1IMG_9840.1
IMG_9839.1
Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: