Bundgaard

Avantgarde fotoshoot i den gamle villa!

Avantgarde fotoshoot i den gamle villa!

IMG_1322.1

Jeg har ikke været så god til at ligge alle de fine og gode ting jeg laver ud her på bloggen efterhånden som de bliver færdige, men jeg er ret god til at få taget billeder af det og få dokumenteret det, så I må bære over med at nogle af mine indlæg nogle gange godt kan være lidt forældet 😉 i hvert fald nogle uger gamle.

Det jeg gerne vil vise jer her er faktisk resultatet af den avantgarde styling jeg skrev om her – Avantgarde styling. De endelige billeder kommer senere, men I får lige lidt bag om kameraet her.

Vi skulle alle mødes ved “Den forladte villa” på Krausesvej 3″,  København Ø en søndag formiddag. Vi havde 5 timer til det hele og som det ofte er, når jeg er ude på et shoot, så var det søde dejlige mennesker der skulle være med og de kom alle med godt humør.

Location var helt og aldeles fantastisk og kan anbefales til shoots, der lige skal ose af lidt eksklusivitet og dertilhørende omgivelser. Huset er ejet af det offentlige (kommunen) så prisen er rigtig fin, nogle vil måske syntes den er billig, men personligt syntes jeg at det er fantastisk, man kan finde en så flot location til penge selv en studerende ville kunne skrabe sammen. Jeg mener der er gået alt for meget griskhed i de mange flotte og spændende locations rundt om i byen, man har fundet ud af at man kan tjene lette penge på at leje et rum, en gang, en baggård ud til fotoshoots.

Jeg var inde ved en “bodega” cafe som de kalder det her i København og se på deres baggård, som faktisk ikke var noget særligt, men som kunne være ok til et shoot, ejeren ville have 3.000kr for at jeg kunne låne hans baggård, som slet ikke blev brugt (der skulle lige arbejdes lidt for at stille tingene op og gør det hyggeligt og indbydende) der var heller ikke et øje i cafeen på det tidspunkt jeg var der. En tom cafe med en ret så stram bartender/ejer. Jeg rystede på hovedet og gik min vej igen. Helt ærligt så burde han sku da skulle betale mig for at komme og rydde op, rykke rundt på de slidte cafe møbler der stod stablet op i et hjørne og gøre det hele indbydende at se på.

Hvad er der blevet af at man kan hjælpe hinanden lidt, give lidt osv. hvis nu han havde være åben og frisk på at låne ud i et tidsrum hvor der alligevel ingen er i butikken, så kunne han sikkert have solgt drikke varer til alle der skulle være med til shootet, der havde været liv i butikken, så forbipasserende ville kunne se der var liv der inde, alle til shootet ville have fået en god oplevelse af stedet og man ville helt sikkert anbefale andre, at tage ind og få en øl, kop kaffe inde ved den meget hyggelige “cafe” med super betjening. I denne situation, så røg den bestemt ikke længere end til mig og jeg har kun det at sige, at der vil jeg ikke anbefale nogen at tage hen.

Nå tilbage til det det hele handler om, nemlig vores meget fantastiske shoot på denne fede location 😉

avantgarde1

avantgarde2

 Alle de skønne medvirkende til dette shoot

FOTO by Kim Prasanna

Hair by Kira Smed

Makeup by Diana Korab

Design by Sine Strøm

Styling by Mette Bundgaard

and

Art of style and makeup Crew 2013

(On set, the students Desirée Seide Petersen, Sofie Amelia Laulund and Iben Clark)

Modeller: Moa Vikner & Mikaela Hermansson

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: