Bundgaard

Catwalken får former…

Catwalken får former…

Sidste år lavede Dansk Kvindesamfund en artikel i Kvinden og samfundet omkring det meget omtalte emne, at modellerne er alt for tynde, at der bør gøres noget ved denne tendens og om hvilken efter effekt de nye reformer har gjort for modebilledet. Jeg var ude og tage billeder til artiklen.

De nye reformer har nu eksisteret i et par år og jeg kan nu med stor glæde og fornøjelse sige, at der rent faktisk er nogle designere der ude, som har startet noget, jeg inderligt håber at se mere af på catwalken de kommende år. Det var en skøn oplevelse at se Carmakoma vise alle krops former, hud farver og forskellige aldre i på catwalken i Bella centeret. Jeg finder det forfriskende og alt for længe undervejs.

Så kan man kritisere Bella centeret nok så meget for at markedsføre sig med en alt for tynd model i en meget uheldig vinkel der ikke gør sagen bedre 😉

Jeg håber folk er enig med mig i, at nu må alle de store modemekka arrangører til at udnytte de fantastiske resurser der findes i alle aldre, former og hud farver. Vi vil ikke have diskrimination på catwalken.

NO THANKS to Catwalk discrimination – Yes to all colours, ages and sizes!

fashion.week.13.05

fashion.week.13.09

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: