Skyttecenter Sjælland og Knabstrup Hallen

“Vi har haft glæden af Mette Bundgaards kompetencer som konsulent og koordinator i fire uger i forbindelse med et større projekt omkring et nyt skytte- og aktivitetscenter ved Knabstrup-hallen.

Mette udviste fra starten et stort engagement og tog straks ejerskab til projektet, og hun var hurtig til at fornemme, i hvilken retning vi ønskede at bevæge os. Samtidig var Mette yderst inspirerende og kreativ i hendes tilgang og var god til at få os til at tænke “ud af boksen”. Hun var fra starten skarp på, at der skulle lægges en strategi og tidsplan for at få størst muligt udbytte af det relativt korte forløb, og det endelige resultat er vi yderst tilfredse med.

Mette stod selvstændigt for oprettelse og design af vores nye hjemmeside www.skyttecenter.nu, lige som hun skabte logo og et designmæssigt tema til centeret.

Det var en fornøjelse og meget inspirerende og lærerigt at samarbejde med Mette i denne proces.

Jeg vil hermed give Mette de varmeste anbefalinger og kan bekræfte, at hun vil være et aktiv i enhver virksomhed.”

Jacob Trøst Formand

 

Art of Style and Makeup

“Mette Bundgaard har været ansat som underviser på stylist og makeup artist skolen Art of Style and Makeup Kongens Nytorv 21B, 1050 Kbh. K.

På skolen underviste Mette i samtlige moduler på stylist uddannelsen og Air brush makeup.

Hun stod også for skolens hjemmeside med opbygning af tekst og billeder samt instergram og Facebook.

Mette har været en stor hjælp og drivkraft ved skolens informations møder om vores forskellige kurser og uddannelser.

Mette var altid vel forberedt til sin undervisning, og udover sine faglige kompetencer gjorde hun en god indlevelse i sin undervisning. Mette er super kreativ, og dertil udstyret med en opfindsomhed, hvilket sås meget i hendes undervisning.

Hun har været god til at etablere kontakt og var koordinator på mange stylingopgaver i og uden for skolen med eleverne, i samarbejde med fotografer, reklamebureauer, model- og event bureauer, designskoler, musikvidioér etc., således at skolens elever kunne drage nytte af dette samarbejde og oparbejde personlige erfaringer ude i branchen.

Mette er en dybt professionel, yderst engageret og pligtopfyldende medarbejder.

Fagligt mestre hun alt fra detaljerede og forfinede skøn makeupper til store flotte og kreative stylinger. Hun har en veludviklet sans for form og farver og kan fordybe sig den mindste detalje og samtidig bevare det store overblik.

Hun er stabil, dedikeret og loyal. Man ved altid hvor man har hende. Mette er en rigtig god og vellidt kollega af alle ansatte.

Desuden har hun en meget behagelig personlighed. Hun er glad, effektiv og smilende.

Som indehaver og direktør for Art of Style and Makeup, har jeg altid haft et utrolig godt forhold til Mette, og kan med god ro i sindet overlade Mette til nye kollegaer med forsikring om at de er i professionelle hænder.

Vi har været meget tilfredse med Mette, og det er derfor med stort vemod, jeg må sige farvel til en fantastisk medarbejder gennem 4 år.

Jeg sender hermed mine varmeste anbefalinger med Mette videre ud i livet.”

Linda Christensen Direktør og indehaver

 

Klinik Visage, Frederiksberg

“Vi har her på klinikken været så heldige, at have Mette Bundgaard som gæst i huset. Hun har været hos os i 4 uger, hvor hun har været til stor hjælp med de alm. arbejdsopgaver, såsom: Pasning af telefon, Booking af kunder, Generel kundeservice og Små behandlinger. Foruden har Mette også kunne tilbyde oplæring af de nyansatte i ting som; kassesystemet (Admind) og kundeservice, samt rengøring og struktur.

Mettes kompetencer kom rigtigt til udspil, da hun underviste vores ansatte i Make-Up, hen over et par dage. Pigerne var helt oppe at køre efter kurset var endt – og syntes det var rigtig fedt.
Vores elev, Tilde, som står og skal til svendeprøve meget snart, har også trukket på Mettes erfaring som Stylist, i forhold til hendes svendeprøve i “Total-Look”.
– Alt i alt, har det været en rigtig positiv oplevelse, at have så positivt et menneske på klinikken.”

Mathias Jensen- Bestyrer, Visage Frederiksberg

 


rutt02

“Til min brude makeup havde jeg fået anbefalet AirBrush, som efter sigende,  skulle være naturlig, flot og holdbar.

Jeg søgte efter det på nettet og fandt Mette Bundgaard. Jeg er 100 % tilfreds med resultatet – det holdt hele dagen lang, trods regn og vind. Mette lavede også min øjenmakeup, som passede meget godt til min stil. Alt i alt super tilfredsstillende og jeg vil til enhver tid varmt anbefale Mette – også fordi Mette er god til at spore sig ind på stilen og sammen opnår man det ønskede resultat.”

 Rutt Hjelm (Bruden)

 

“Det har været en rigtig rigtig rigtig god oplevelse at få lov til at følge Mette en helt uge, og jeg vil helt sikkert kunne bruge det til noget!!

Det har også været en meget meget meget meget god uge :D”

Anna Hoffmann (Praktikant)

 

Dansk Kvindesamfund

” Mette fik, maj 2012, arrangeret en fantastisk flot Mathildeprisevent i løbet af blot 4 uger. Mette stod for alt (ideudvikling,koordinering, programplanlægning, kontakt til samarbejdspartnere, fundraising, udsmykning af cafeen i Magstræde mv.) Mette er en super dygtig og talentfuld eventkoordinator, der sprudler af ideer og handlekraft.”

Lisa Holmfjord (Forkvinde for Dansk Kvindesamfund)

 

Lullawear

” Mette Bundgaard har været en stor styrke at have med i mit nystartede firma Lullawear. Hun tænker selvstændigt og er meget engageret og pålidelig.

Hun har fået opgaver inden for mange områder som grafik, bogholderi, designs, salg, div. administrative opgaver osv. Og selvom nogle af disse områder måske ikke var hendes kærnekompetencer har hun løst alle opgaver flot og engageret.

Hun har håndteret kommunikationen til min produktionen i Indien utrolig professionelt har gjort tingene nemmere og hjulpet til at få priser ned og derved sparet Lullawear for penge og kvaler.

Hun bevæger sig inde for adskillelige computerprogrammer som Indesign,  Photoshop m.m. og det har Lullawear fået stor glæde af. Derfor er det med stor beklagelse at jeg må sige farvel, til en så alsidig og engageret medarbejder.”

Jeanett Debb (Founder of Lullawear)Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: