Klinik Visage, Frederiksberg 2013

“Vi har her på klinikken været så heldige, at have Mette Bundgaard som gæst i huset. Hun har været hos os i 4 uger, hvor hun har været til stor hjælp med de alm. arbejdsopgaver, såsom: Pasning af telefon, Booking af kunder, Generel kundeservice og Små behandlinger. Foruden har Mette også kunne tilbyde oplæring af de nyansatte i ting som; kassesystemet (Admind) og kundeservice, samt rengøring og struktur.

Mettes kompetencer kom rigtigt til udspil, da hun underviste vores ansatte i Make-Up, hen over et par dage. Pigerne var helt oppe at køre efter kurset var endt – og syntes det var rigtig fedt.
Vores elev, Tilde, som står og skal til svendeprøve meget snart, har også trukket på Mettes erfaring som Stylist, i forhold til hendes svendeprøve i “Total-Look”.
– Alt i alt, har det været en rigtig positiv oplevelse, at have så positivt et menneske på klinikken.”

Mathias Jensen- Bestyrer, Visage Frederiksberg

 

 

rutt02

“Til min brude makeup havde jeg fået anbefalet AirBrush, som efter sigende,  skulle være naturlig, flot og holdbar.

Jeg søgte efter det på nettet og fandt Mette Bundgaard. Jeg er 100 % tilfreds med resultatet – det holdt hele dagen lang, trods regn og vind. Mette lavede også min øjenmakeup, som passede meget godt til min stil. Alt i alt super tilfredsstillende og jeg vil til enhver tid varmt anbefale Mette – også fordi Mette er god til at spore sig ind på stilen og sammen opnår man det ønskede resultat.”

 Rutt Hjelm (Bruden)

 

“Det har været en rigtig rigtig rigtig god oplevelse at få lov til at følge Mette en helt uge, og jeg vil helt sikkert kunne bruge det til noget!!

Det har også været en meget meget meget meget god uge :D”

Anna Hoffmann (Praktikant)

 

” Mette fik, maj 2012, arrangeret en fantastisk flot Mathildeprisevent i løbet af blot 4 uger. Mette stod for alt (ideudvikling,koordinering, programplanlægning, kontakt til samarbejdspartnere, fundraising, udsmykning af cafeen i Magstræde mv.) Mette er en super dygtig og talentfuld eventkoordinator, der sprudler af ideer og handlekraft.”

Lisa Holmfjord (Forkvinde for Dansk Kvindesamfund)

 

 

” Mette Bundgaard har været en stor styrke at have med i mit nystartede firma Lullawear. Hun tænker selvstændigt og er meget engageret og pålidelig.

Grunden til at jeg desværre har måtte opsige hende er at mit firma er rent ind i økonomiske vanskeligheder, og jeg derfor p.t. ikke har råd til en ansat. Men Mette bliver meget svær at undvære.

Hun har fået opgaver inden for mange områder som grafik, bogholderi, designs, salg, div. administrative opgaver osv. Og selvom nogle af disse områder måske ikke var hendes kærnekompetencer har hun løst alle opgaver flot og engageret.

Hun har håndteret kommunikationen til min produktionen i Indien utrolig professionelt har gjort tingene nemmere og hjulpet til at få priser ned og derved sparet Lullawear for penge og kvaler.

Hun bevæger sig inde for adskillelige computerprogrammer som Indesign,  Photoshop m.m. og det har Lullawear fået stor glæde af. Derfor er det med stor beklagelse at jeg må fritstille, en så alsidig og engageret medarbejder.”

Jeanett Debb (Founder of Lullawear)Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: