Bundgaard

Selv portræt og redigering!

Selv portræt og redigering!

photo.mette.bundgaard.007

I mit arbejde som stylist og makeup artist, mangler jeg ofte en model lige ved hånden, så jeg kan få nogle af alle mine ideer lavet. Derfor må jeg feks. en sen aften eller hvornår det nu lige er jeg har et hul til at “lege”, bruge mig selv.

Jeg har her lavet en lille serie billeder, som bygges op og pilles ned igen. Jeg har startet med lidt makeup og så fyldt på og fyldt på og da makeuppen var færdig, toppede jeg lige med en masse smykker. Men da så makeuppen skulle af, blev jeg ved med at tage billeder.

Elsker den form for arbejds process hvor man kan få lov til at være spontan og bygge på som tiden går.

Jeg har for første gang arbejdet med redigering af øjne, detaljer (skarphed) og texturer, det var meget lærerigt, sjovt og bestemt noget jeg skal lave mere af.

 

Credit: Photographer: Mette Bundgaard – Model: Mette Bundgaard – Makeup-artist: Mette Bundgaard – Stylist: Mette Bundgaard – Redigering: Mette Bundgaard

photo.mette.bundgaard.003

photo.mette.bundgaard.001

photo.mette.bundgaard.004

photo.mette.bundgaard.02

photo.mette.bundgaard.005

photo.mette.bundgaard.006

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: