Bundgaard

Overraskelsen er altid stor…

Overraskelsen er altid stor…

  
når jeg begiver mig i butikken ZARA på strøget. 

Jeg forstår simpelthen ikke jeg gang på gang finder min vej ind til H&M og ikke også i ZARA. Kvaliteten er bedere end H&M og koster næsten det samme. 

Så finder jeg også stilen lidt mere sofistikeret og tiltalende end det meget unge der selvfølgelig er i H&M. Sådanne er det når man når op i årene, så kan man sjældent bære de barmavede 90’er toppe og de meget lavtaljede bukser der har trendet det sidste lange stykke tid. 

Jeg var lige på et lille visit i ZARA og kigge på gave til min kære kæreste’s fødselsdagsgave.

Der var faktisk rigtig meget lækkert til mænd og børn også, jeg skippede faktisk dame afdelingen og gennemgik herre og børne afdelingen for at se om familien skulle beriges med lidt nyt til sommer garderoben.  

Der var masser af lækre kvaliteter som bomuld, hør, denim og masser af skjorter i mange forskellige farver og print. Helt bestemt et besøg værd hvis man er mand ? (både til de unge og til de modne mænd).  

  

Når jeg ser struktur i textiler, så ser jeg med hænderne. Elsker simpelthen når der bliver mixet blødt med råt/groft og så det at man bruger detaljer som små lyse sting. Det er ZARA rigtig god til.

Stilen jeg så til herrene var en hel del sailor inspireret, i den sofistikerede afdeling og til de unge (af både sind og alder ?) så får man lidt Hawaii vibes.   
       

Jeg er faktisk ret vild med ZARA ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: