Bundgaard

Inspiration fra mange vinkler!

Inspiration fra mange vinkler!

Der er kæmpe forskel på hvad folk bliver inspireret af, jeg selv ELSKER Pinterest og kan slet ikke forstå man har kunnet leve uden.

Men egentligt inspireres jeg af ALT, naturen, textiler, strukturer, historisk mode, arkitektur, mad, smykker, dyr… alt kan inspirere mig. hvilket også er derfor jeg efterhånden har rigtig mange mapper på min digitale opslagstavle på Pinterest.

Hvis man ikke ved hvad Pinterest er, så er det kort fortalt, en digitalt version, af en god gammeldags kork opslagstavle man hænger op på vægen og pinner billeder/udklip op på med nåle. Når jeg skal søge på noget, går jeg altid her ind og søger før jeg googler, så god er den.

pinterest.mette.bundgaard.01

 

 

Hvordan starter man en Pinterest profil?

1) Man opretter sig som et hvilket som helst socialtmedie og begynder at lave tema mapper, så man kan holde lidt styr på de ting man pinner. Giv dem gerne en overskrift og en lille tekst. Husk at markerer hvilket emne mappen skal kunne søges under. Man skal også tage stilling til om den skal være offentlig eller privat.

2) Så begynder man at søge på ens interesse emner og pinner de billeder man har lyst til at gemme i sine mapper.

3) Som man bevæger sig rundt inde på Pinterest, kommer man hele tiden ind på andre brugers profiler, her kan man vælge at følge en profil (Alle profilens mapper) eller kun en eller nogle udvalgte mapper.

4) Hvis man finder noget på nettet, som man gerne vil gemme på Pinterest er dette også muligt, så skal man bare instalerer “Pinit” knappen, som kan findes på denne her side. Man skal selvfølgelig huske at spørge om man må pinne de billeder man finder, dog er webshops generelt ret glade for at blive delt og linket til.

5) Det var det, rigtig god fornøjelse

Kærligst Mette

 
Follow

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: