Skyttecenter Sjælland

Konsulent

Mette Bundgaard


Logo design, hjemmeside, layout og grafik, Indretnings design og tema, virksomheds identitet og SoMe.

Logo design

Da Skyttecenter Sjælland bliver stedet for de specielle sportsgrene, som skydning, model flyvere, fjernstyret biler osv. faldt mit farve valg på grøn og blå. Grøn som græsset og blå som himlen og vandet.

Farverne symbolisere, koncentration, kreativitet og rolighed. Prikkerne kom da jeg arbejdede med skydeskiven og sigtekornet, hvor det endte ud med en kombination af de to. 

Mine tanker fulgte sigtekornet og kom derfor i bevægelse, først i græsset og derefter i luften. De farvede prikker er derfor i flytbare og ikke fast låste, de går igen i den digitale markedsføring på de sociale medier.

Markedsføring

At kunne se et logo blive brugt i mange sammenhænge. 

Bevægelse

Kan åbne op for flere muligheder i brandingen.

Symbolikken

Når noget giver mening, har en historie og er nem at aflæse.

 

Synliggørelse og skabelse af attraktive rum

Alt hvad jeg laver, er der en mening og ide med, jeg elsker at kunne tænke fremadrettet og slå to fluer med et smæk. Der er mening med galskaben, og det er helt bevidst, at vi kom frem til en ganske særlig indretning af Skyttecenteret.

Vi havde flere tilgange og temaer i spil, men endte op med et tema og en stil, man normalt ikke lige ser i et sportscenter. Vi har valgt at gå væk fra det kolde look, og i stedet skabe en varm stemning, der indbyder til ro og afslapning. Det giver også en sammenhæng med den eksisterende bygning og dens retro stil, af bedste 60’er og 70’er look.

Med retrostilen og skydning som grundlæggende tema, vil der blive skabt;

  • En blandede stilart af minimalisme, retro og old school jagt, til en sammensat stilart – vores stil.
  • En indrettet Café, der kan matche moderne københavnske caféer
  • Et univers, der tangerer til “for meget” og har et amerikansk touch
  • En fantastisk jagtstue og bibliotek, som vil være opholdsstue for besøgende og overnattende gæster.
  • Gange og rum fyldt med kunst, hvor temaet er skydning og jagt
  • Hytter og værelser indrettet med særlige kendetegn, som kan give øgenavne som “Det grønne rum” eller “Velour hytten”
  • Et udvidet og forbedre “byens bibliotek”, hvor man får lyst til at sætte sig og læse på stedet, mens pejsen knitrer i baggrunden. Det er også her, man kan læse om byens historie og låne en computer til bookinger osv.

Med disse visioner vil man, være tro mod bygningens arkitektur, dyrke temaet skydning og jagt som bliver en meget stor del af det fremtidige Knabstrup hallen, samt fremvise rum, der genererer visuel markedsføring af centeret. Borgere og udøvere vil komme langvejs fra blot for at opleve de behagelige, varme og stemningsfulde rum.

“Mette udviste fra starten et stort engagement og tog straks ejerskab til projektet, og hun var hurtig til at fornemme, i hvilken retning vi ønskede at bevæge os. Samtidig var Mette yderst inspirerende og kreativ i hendes tilgang og var god til at få os til at tænke “ud af boksen”. Hun var fra starten skarp på, at der skulle lægges en strategi og tidsplan for at få størst muligt udbytte af det relativt korte forløb, og det endelige resultat er vi yderst tilfredse med.”

Jacob Trøst