Bundgaard

Babor produkt testning ;)

Babor produkt testning ;)

For et par uger siden fik jeg den tjans at skulle stå på skønhedsmessen i København og vise/demonstrere Babor’s makeup linje.

Til det fik jeg udleveret en række test produkter og jeg elsker at være kreativ, eksperimentere og teste nye ting. Selvom Babor har 55år bag sig, så er det altså et nyt produkt for mig.

Jeg fik lov til at lege med læbestifter, øjenskygger, foundations, liners, lipliners osv. SKØNT!

IMG_3274

Det første jeg testede var læbestifterne…

De har flotte farver, god pigmentering og dækbarhed, de er bløde at smøre på læberne og er nu blevet min favorit læbestift. Især den der hedder “Soft Rose” fast inventar i min taske.

Man kan få lækre (og vandfaste) læbeliners der passer til de mange farver læbestifter. Alt i alt så vil jeg give læbestifterne og linerne –  9 ud af 10.

Det hjælper også at vide at alle Babor’s produkter har noget i sig som er godt for kroppen. Regenererende, plejende, fugtende osv.

lips.mettebundgaard.com.01

lips.mettebundgaard.com.02

IMG_3338

Neglelakken er helt alm. og tørrer rimeligt hurtigt. Her er min test på farven 29 silk, hvilket pt. er blevet min hverdags neglelak, super fin og neutral.

IMG_3361

Jeg er faktisk lidt overrasket over at produkterne er så gode og jeg vil klart anbefale dem som en rigtig god og lækker basis serie.

Det er oveni købet også et flot design, som gør sig godt på sminke bordet 😉

God fornøjelse med Babor

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: